Aterialiput

Nimi
Laskeva

   


2 tuote(tta)

10
Aterialiput Turun kaupungin ja Arkea Oy:n työntekijöille

Turun kaupungin ja Arkean työntekijöillä, työssäoppijoilla ja harjoittelijoilla on mahdollisuus ostaa aterialippuja niihin Turun kaupungin kouluihin ja päiväkoteihin, joissa Arkea valmistaa ateriat.

Varmistathan koulun rehtorilta tai päiväkodinjohtajalta että sinulla on lupa/mahdollisuus ruokailla kyseisessä kohteessa, jos et ole kyseisen koulun/päiväkodin omaa henkilökuntaa.

Lukuvuonna 2019 - 2020 aterialipun hinta on 5,58 € kpl. Hinta sisältää arvonlisäveron 14 %. Aterialippujen minimiostomäärä on 10 kpl ja liput postitetaan kotiin ilman erillistä veloitusta. Toimitusaika on noin viikko tilauksesta. Liput ovat voimassa koko lukuvuoden 2019 – 2020.  Aterialippu luovutetaan ruokailun yhteydessä keittiöhenkilökunnalle. Lipun taakse merkitään ruokalijan nimi ja päiväys.


Veroton: 48,95 € Verollinen: 55,80 €
Paimion lounaspassi

Paimion kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus nauttia lounas VistanPadassa sekä LukionPadassa hintaan 3,96 €. Hinta sisältää arvonlisäveron 14%. Lounas maksetaan verkkokaupasta ostettavalla lounaspassilla, jossa on yhteensä 10 lounasta.

Lounaspassi noudetaan koulun ruokasalista henkilön nimellä, tulostettua kuittia maksusta ei tarvita.


Veroton: 34,74 € Verollinen: 39,60 €
Nimi
Laskeva

   


2 tuote(tta)

10

please wait...